Gratis levering ved kjøp over 500 kr.

Levering 3-6 hverdager

5 stjerner i kundetilfredshet

Sikker betaling

Den unike effekten av støttestrømpen

Den unike effekten av støttestrømpen

Støttestrømper er et produkt som bedrer blodsirkulasjonen fra ben og føtter til hjertet. Med hjelp fra strømpene opplever man en forbedret helse og hevelser i ben og føtter reduseres. Enkelt forklart er det venepumpens arbeidsbetingelser som bedres, da støttestrømpen skaper et ytre trykk. Dette forbedrer sirkulasjonen i hele kroppen og gir brukeren en sunnere og mer behagelig hverdag.

 

Det finnes mange forskjellige typer støttestrømper som passer til individuelle behov og i forskjellige situasjoner. Du finner for eksempel støttestrømper til menn, til gravide og moteriktige støttestrømper.

 

 

Hvem trenger støttestrømper?

Er du i starten av 30-årene er det vanskelig å forestille en selv med et par støttestrømper. Mange forbinder denne strømpetypen med eldre personer med diverse årelidelser. Det er imidlertid feil oppfattet, støttestrømper er et produkt som passer til enormt mange aldersgrupper. Vi har laget en liste over situasjoner hvor de gjør stor nytte:

 

 

  • Dersom du går og står i lengre perioder, for eksempel på jobb.
  • Dersom du sitter mye i ro, for eksempel på jobb, flyreiser eller i bil.
  • Dersom du er gravid og sliter med hovne ben og føtter.
  • Dersom du har problemer med åreknuter.

 

 

Det er med andre ord masser av situasjoner hvor støttestrømper virker fornuftig, og du behøver ikke være gravid eller slite med årelidelser.

 

Vårt utvalg av strømper gir deg som kunde en enestående mulighet til å finne en modell som passer dine individuelle behov. I sortimentet av moteriktige støttestrømper finnes modeller som både har en funksjonell effekt, men også et flott utseende.

 

Vi kjører mange tilbud hvor du kan få to eller fem strømper til en fordelaktig pris. Dette er med andre ord et godt sted å starte hvis du ikke har stiftetbekjentskap med støttestrømper tidligere. 

 

Vi er klare på telefon eller e-post for å hjelpe deg på best mulig måte hvis du er i tvil om ditt valg. Vi prøver å svare på alle e-postmeldinger innen 24 timer på hverdager. Lørdag og søndag har vi stengt.

 

Mulighetene er endeløse, så kikk deg omkring og finn de helt riktige støttestrømpene til deg.

Hjemmelevering! Vi leverer pakken din på døren eller postkassen!