Gratis levering ved kjøp over 799 kr.

Levering 3-6 hverdager

5 stjerner i kundetilfredshet

Sikker betaling

Om materialene

Du finner mange forskjellige materialer i vårt sortiment. Her kan du lese om deres egenskaper.

 

STØTTE- OG KOMPRESJONSSTRØMPER

Bomull

Det tradisjonelle strømpegarnet. Bomull er naturfiber som er blitt spunnet, vevd og farget siden forhistorisk tid – og dette er ikke uten grunn. Bomull er kjent for sin styrke og holdbarhet og er også varmeledende. Våre støttestrømper i bomull har et høyt innhold av bomull for å gi en optimal holdbarhet og beste støtte til ben og føtter.

 

Bambus

Et naturmateriale som historisk sett kun ble brukt til konstruksjonselementer. De siste årene er en rekke teknologier blitt utviklet slik at bambus nå kan brukes i mange tekstiler. Bambus-materialet er kjent for sin enestående absorberingsevne og mykhet mot huden – noe du også vil oppleve med SupCares produkter. Bambus-materialet har kanaler slik at de absorberer fukten og den suges bort fra huden og holder føttene dine kjølige og tørre.

 

Mikrofiber

Mikrofiber er populært hos både menn og kvinner. Komplekse fibre som er produsert av polyester og polyamid føles ultramyke og tilføyer en ekstrem komfort til det ferdigvevde materialet. Vi bruker disse fibrene i våre flystøttestrømper.

 

Uld

Ull er det mest pustende naturmaterialet som er tilgjengelig. Ullen bidrar til å regulere kroppens temperatur og holder huden varm om vinteren og kald om sommeren. Fra naturen er materialet antibakterielt.

 

Nylon

Materialet nylon gir en fin gjennomsiktig strømpe for de som ønsker et diskret utseende. Vi anbefaler det til fint bruk, da nylon ikke er like holdbart som våre andre materialer.

SPORTS PRODUKTER

CoolMax 

CoolMax-materialet er utviklet for en aktiv livsstil. SupCares CoolMax’ strømper sikrer at all fukt transporteres bort fra foten og holder den tørr, samt har en antibakteriell overflate som absorberer lukt. Andre fantastiske egenskaper er blant annet materialets motstandsdyktighet i forhold til å falme, krympe og rynke.

 

Dri Release 

Dri Release er et ekstremt behagelig materiale ved varme temperaturer. De høyteknologiske Dri Release-fibrene er utviklet til å holde føttene tørre 4 ganger bedre enn bomull.

 

Polyamide

Et syntetisk materiale som veves sammen med elastan og lycra for å oppnå en tråd av høy styrke og mykhet, en egenskap som tydelig merkes i SupCares produkter. Polyamid blir hyppig brukt ved fremstillingen av mange forskjellige typer kompresjonsstrømper.

 

SoftAir

Ditt luksusvalg. Dette er en av de nyeste fiberene i markedet. En ekstremt myk og fleksibel fiber som gir optimal bevegelsesfrihet, termoregulering og en hud som kan puste selv under langvarig og krevende trening.

 

Nyhetsbrev
Hjemmelevering! Vi leverer pakken rett til din inngangsdør eller postkasse!