Gratis frakt i mai

Levering 3-6 hverdager

5 stjerner i kundetilfredshet

Sikker betaling

Om os

 

Støttestrømpen.no består av et lite team mennesker som alle brenner for støtte- og kompresjonsstrømper. Vi ønsker å gi deg den beste service, best mulig veiledning og et produkt som du vil være fornøyd med i lang tid.

 

Det er mange meninger om støttestrømper: De er kjedelige, ukomfortable og stygge. Men vi er fast bestemt på å bevise det motsatte ved å vise deg hvor vakker, moderne og behagelig støttestrømper kan være. Med dette i tankene har vi valgt et stort utvalg av støtte- og kompresjonsstrømper for enhver smak. Du finner både fargerike mønstre og stilige farger, slitesterk bomull og feminint nylon. Vi har valgt hvert eneste produkt basert på strenge krav til god kvalitet og komfortabel passform.

Alle produktene er designet og laget i Europa. Vårt lager og hovedkontor er basert i Danmark, Skandinavia, hvor alle våre produkter sendes fra. Vi holder en hyppig kvalitetskontroll av produktene våre.

KVALITET OG PRODUKSJON

Kompresjonsstrømper bæres nær huden din, og det er viktig for oss at alle produktene våre er testet og godkjent, og at de er produsert i Europa under skikkelige arbeidsforhold. Derfor er alle våre produkter medisinsk testet for deres funksjon, produsert i samsvar med EU-standard BS6612: 1985 og har sertifikatene: RAL-GZ387, Öko-tex og CE Medical Device.

 

Nyhetsbrev
GRATIS FRAKT I MAI 🚛